Svenska Engelska

Din kundvagn

Kvar till fri frakt:
450 kr

Fri frakt från:

450kr

VÄLKOMMEN TILL STICKABOODEN!

Har du hittat till denna sida så antar vi att du handlar hos oss för allra första gången. Du är mycket välkommen och vi hoppas att du ska trivas med att vara kund hos oss. Nedan hittar du en snabb och en mer utförlig instruktion om hur du handlar i webbutiken. 

DEN KORTA VERSIONEN
1. Hitta produkten du vill köpa och klicka på knappen KÖP.
2. Klicka på kassarutan längst upp till höger och kontrollera din köplista.
3. Fyll i dina adressuppgifter och välj det leverans- och betalsättet som passar dig bäst. 
4. Klicka på knappen ”Bekräfta köp”.
5. En automatisk orderbekräftelse skickas till din angivna mailadress.
6. Din beställning levereras inom 2-5 arbetsdagar.

DEN LÅNGA VERSIONEN

Hitta varan
Du kan söka på produkten genom att skriva produktnamnet i sökrutan eller att använda produktmenyn. Välj varugrupp från menyn till vänster och klicka dig ner i strukturen. Garn kan du filtrera på flera olika sätt t.ex. tillverkare, kvalité eller stickor. 

När du har hittat produkten du gillar, klicka på produktbilden för att läsa mer om produktegenskaperna. Klicka på "Köp" för att lägga produkten i kundvagnen.

Placera varan i kassan
När du klickat på "Köp" hamnar varan i din kundvagn. Om du vill välja flera produkter, gör du på samma sätt som ovan på alla. De valda produkterna sparas i kassan automatiskt.

Kassan visas alltid till längst upp till höger ovanför huvudmenyn. Klicka på den röda rutan så öppnar du betalningsidan. Här ser du allt du har valt att köpa. Ångrar du någon produkt kan du alltid klicka på röda krysset till höger om varan i kassan för att plocka på den. I kassan kan du ange en annan leveransadress, lägga till eventuella rabattkoder och skicka en kommentar till oss.

Kundkonto
Du behöver inte skapa ett kundkonto i förväg för att handla, däremot behöver vi dina person- och kontaktuppgifter för att kunna leverera din beställning, ta emot betalningen och kontakta dig vid eventuella frågor.

Ett kundkonto skapas åt dig automatiskt när du handlar första gången för att ge dig tillgång till dina egna kunduppgifter. Du får ett automatiskt mail om detta.

Är du redan kund loggar du bara in med användarnamn och lösenord. I ditt konto kan du se dina tidigare köp och fritt kontrollera vilka uppgifter vi har tillgång till. Här hittar du även din bonus och andra förmåner. Du måste vara inloggad för att kunna använda din bonusrabatt. 

Bekräfta ditt köp
När du är nöjd avslutar du ditt köp med att klicka på knappen "Bekräfta köp”. Du kommer automatiskt hänvisas till en betalsida där du kan genomföra en säker betalning hos din utvalda betalningsleverantör.

Betala din order
Du kan betala mot faktura (Klarna eller Payson), med kort (Payson) eller i förskott via Swish (din app i telefonen) eller banköverföring till vårt bankgiro.

Vi använder Klarnas och Payson betalsystem för både kort och fakturabetalningar, vilket möjliggör betalning med VISA/MasterCard, Föreningssparbankens internetbank, Swedbank, Handelsbankens internetbank, SEB:s internetbank, Nordeas internetbank eller innestående medel i Paysons konto. Observera att alla banker kräver en personlig kod eller kod via dosa vid betalning med kort över Internet.

Dina betalningsuppgifter vidare med krypterad kod och stickabooden.se har inte tillgång till dessa uppgifter. Ingen information och historik om din betalning sparas eller lagras hos oss förutom själva ordern. Det hanterar Klarna och Payson som vi har ett avtal med.

Orderbekräftelse
När du har betalat din order med Klarna eller Payson får du en bekräftelse på samtidigt som samma orderbekräftelse skickas till din registrerade e-postadress. Om du inte får någon orderbekräftelse efter att du har genomfört köpet, har din beställning inte gått igenom eller har orderbekräftelsen hamnat i din spamkorg. Logga in på ditt konto för att kontrollera din order eller kontakta oss! Har du valt förskottsbetalning, får du en orderbekräftelse med information om hur du betalar.

Läs gärna även fliken "frågor och svar".
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Lycka till!
www.stickabooden.se